Beşiktaş Altay Maçı / Mustafa Alper Avcı: Kendimize yakışmayan bir oyundu : Futbol takımımız, yeni sezon öncesi türkiye'deki ilk hazırlık maçını bugün (29 temmuz) i̇zmir'de altay ile yapacak.

Karşılaşma, bein sports'tan ekranlara gelecek. Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir. Haftasında oynayacağı altay maçının kamp kadrosu belli oldu. Bornova aziz kocaoğlu stadı'ndaki karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. Haftasında altay, sahasında beşiktaş'ı konuk ediyor.

Haftasında altay, sahasında beşiktaş'ı konuk ediyor. Eden Hazard Real Madrid'de videosunu izle | Fotomaç TV
Eden Hazard Real Madrid'de videosunu izle | Fotomaç TV from iaftm.tmgrup.com.tr
Futbol takımımız, yeni sezon öncesi türkiye'deki ilk hazırlık maçını bugün (29 temmuz) i̇zmir'de altay ile yapacak. Karşılaşma, bein sports'tan ekranlara gelecek. Dakikada gökhan töre'nin sağ kanattan yaptığı ortada . Bornova aziz kocaoğlu stadı'ndaki karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir. Haftasında beşiktaş, i̇zmir'de altay ile karşı karşıya geldi. Haftasında altay, sahasında beşiktaş'ı konuk ediyor. Haftasında oynayacağı altay maçının kamp kadrosu belli oldu.

Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir.

Haftasında beşiktaş, i̇zmir'de altay ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma, bein sports'tan ekranlara gelecek. Haftasında altay, sahasında beşiktaş'ı konuk ediyor. Dakikada gökhan töre'nin sağ kanattan yaptığı ortada . Haftasında oynayacağı altay maçının kamp kadrosu belli oldu. Futbol takımımız, yeni sezon öncesi türkiye'deki ilk hazırlık maçını bugün (29 temmuz) i̇zmir'de altay ile yapacak. Bornova aziz kocaoğlu stadı'ndaki karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir.

Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir. Futbol takımımız, yeni sezon öncesi türkiye'deki ilk hazırlık maçını bugün (29 temmuz) i̇zmir'de altay ile yapacak. Karşılaşma, bein sports'tan ekranlara gelecek. Dakikada gökhan töre'nin sağ kanattan yaptığı ortada . Haftasında oynayacağı altay maçının kamp kadrosu belli oldu.

Futbol takımımız, yeni sezon öncesi türkiye'deki ilk hazırlık maçını bugün (29 temmuz) i̇zmir'de altay ile yapacak. Devrek'te Mesut Özil heyecanı! videosunu izle | Fotomaç TV
Devrek'te Mesut Özil heyecanı! videosunu izle | Fotomaç TV from iaftm.tmgrup.com.tr
Futbol takımımız, yeni sezon öncesi türkiye'deki ilk hazırlık maçını bugün (29 temmuz) i̇zmir'de altay ile yapacak. Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir. Haftasında oynayacağı altay maçının kamp kadrosu belli oldu. Haftasında beşiktaş, i̇zmir'de altay ile karşı karşıya geldi. Haftasında altay, sahasında beşiktaş'ı konuk ediyor. Karşılaşma, bein sports'tan ekranlara gelecek. Dakikada gökhan töre'nin sağ kanattan yaptığı ortada . Bornova aziz kocaoğlu stadı'ndaki karşılaşma saat 20.00'de başlayacak.

Futbol takımımız, yeni sezon öncesi türkiye'deki ilk hazırlık maçını bugün (29 temmuz) i̇zmir'de altay ile yapacak.

Haftasında beşiktaş, i̇zmir'de altay ile karşı karşıya geldi. Haftasında oynayacağı altay maçının kamp kadrosu belli oldu. Dakikada gökhan töre'nin sağ kanattan yaptığı ortada . Haftasında altay, sahasında beşiktaş'ı konuk ediyor. Karşılaşma, bein sports'tan ekranlara gelecek. Futbol takımımız, yeni sezon öncesi türkiye'deki ilk hazırlık maçını bugün (29 temmuz) i̇zmir'de altay ile yapacak. Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir. Bornova aziz kocaoğlu stadı'ndaki karşılaşma saat 20.00'de başlayacak.

Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir. Dakikada gökhan töre'nin sağ kanattan yaptığı ortada . Haftasında altay, sahasında beşiktaş'ı konuk ediyor. Karşılaşma, bein sports'tan ekranlara gelecek. Futbol takımımız, yeni sezon öncesi türkiye'deki ilk hazırlık maçını bugün (29 temmuz) i̇zmir'de altay ile yapacak.

Haftasında oynayacağı altay maçının kamp kadrosu belli oldu. Son dakika Galatasaray haberi: Çarpıcı Ryan Babel sözleri
Son dakika Galatasaray haberi: Çarpıcı Ryan Babel sözleri from iaftm.tmgrup.com.tr
Haftasında altay, sahasında beşiktaş'ı konuk ediyor. Futbol takımımız, yeni sezon öncesi türkiye'deki ilk hazırlık maçını bugün (29 temmuz) i̇zmir'de altay ile yapacak. Haftasında beşiktaş, i̇zmir'de altay ile karşı karşıya geldi. Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir. Dakikada gökhan töre'nin sağ kanattan yaptığı ortada . Haftasında oynayacağı altay maçının kamp kadrosu belli oldu. Karşılaşma, bein sports'tan ekranlara gelecek. Bornova aziz kocaoğlu stadı'ndaki karşılaşma saat 20.00'de başlayacak.

Haftasında beşiktaş, i̇zmir'de altay ile karşı karşıya geldi.

Futbol takımımız, yeni sezon öncesi türkiye'deki ilk hazırlık maçını bugün (29 temmuz) i̇zmir'de altay ile yapacak. Bornova aziz kocaoğlu stadı'ndaki karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. Haftasında altay, sahasında beşiktaş'ı konuk ediyor. Karşılaşma, bein sports'tan ekranlara gelecek. Dakikada gökhan töre'nin sağ kanattan yaptığı ortada . Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir. Haftasında oynayacağı altay maçının kamp kadrosu belli oldu. Haftasında beşiktaş, i̇zmir'de altay ile karşı karşıya geldi.

Beşiktaş Altay Maçı / Mustafa Alper Avcı: Kendimize yakışmayan bir oyundu : Futbol takımımız, yeni sezon öncesi türkiye'deki ilk hazırlık maçını bugün (29 temmuz) i̇zmir'de altay ile yapacak.. Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir. Haftasında oynayacağı altay maçının kamp kadrosu belli oldu. Bornova aziz kocaoğlu stadı'ndaki karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşma, bein sports'tan ekranlara gelecek. Haftasında altay, sahasında beşiktaş'ı konuk ediyor.